Juuntrappers aan de wandel

 

Zondag  7 oktober wordt de 10e editie van de Kustmarathon gelopen en De Juuntrappers zijn gevraagd om daar een muzikale bijdrage aan te leveren.

 

 

 


Om 11.00 worden we verwacht bij strandpaviljoen “De Piraat “ in Oostkapelle .De zon schijnt al, het is echt prachtig weer voor dit evenement vandaag.Na een welkom met een bak koffie wordt er natuurlijk wel wat ons verwacht.Gehuld in onze nieuwe buitenjassen (met dank aan onze sponsor de Rabobank) vestigen we ons op het strand en daar komen al snel de eerste (hele snelle) wandelaars door. Dit zijn er in totaal zo’n 3500 vandaag.

Oostkapelle ligt ongeveer halverwege de route,  dus aan ons de taak om nog vele sportievelingen (muzikale) energie te geven om weer door te gaan. Wisten jullie trouwens dat onder deze wandelaars maar liefst 4 razende muzikanten van onze dweilband zelf zijn, Mineke, Leo, Wouter, en Martin.

Zij bekijken het vandaag dus van de sportieve kant. Over doorzettingsvermogen gesproken.

Dat geldt vandaag ook voor de dweilers, want ook voor ons was het een beetje een (nou goed, mini)marathon. Na een klein uurtje komt de grote stroom wandelaars op gang en dit blijft zo doorgaan tot ca. 14.30 uur. En tja, wat doe je dan als dweilband… 

Dan zet je gewoon nog een keer Aida’s Triomphmars in om ook die laatste doorkomers aan te moedigen. Wanneer we dan ’s avonds bij Omroep Zeeland ook nog een fragmentje  van ons optreden terug mogen zien (een leuke promotie) kunnen we absoluut terug kijken op een geslaagd optreden. Volgend jaar weer ?