Buitenconcert Oud-Sabbinge

Zomer 2013.  Een flinke regenbui op deze zondagmorgen. Oei, concert straks, als dat maar goed komt. De locatie is vandaag Van Buiten Uit te Oud-Sabbinge, waar we ook vorig jaar gast mochten zijn.  Alle medewerking krijgen we van de familie, want na wat heen en weer bellen en (re)organiseren blijkt dat we dankbaar gebruik mogen maken van de loods.
De stoelen worden opgesteld, lessenaars klaargezet en een speciale plaats wordt voor de
blazersklas in orde gemaakt. Zij presteren het om na maar liefst slecht 6 weken 3 muziekstukken te spelen vanmiddag. Dit onder leiding van Ronald Baljeu, muziekleraar aan de Zeeuwse Muziekschool.


Een daarvan spelen ze zelf samen met ons fanfare orkest. Knappe prestatie hoor !!
Bij het muziekstuk ‘Mosa’ (Ai Se Eu Te Pego) werd zelfs het bijbehorende dansje uitgevoerd, dus actief zijn ze zeker deze jonge meiden en jongens.
Wist u dat deze enthousiaste fanatieke leerlingen zelf een heus certificaat uitgereikt hebben gekregen voor nieuw aanstormend muziektalent ? Kijk, dat hebben ze toch maar mooi verdiend.  Een aantal van hen weet op dit moment al zeker dat ze na de vakantie lessen willen gaan volgen aan de Muziekschool, maar het is ook zeker de bedoeling dat het scholenprojekt, met uiteindelijk een blazersgroep ook volgend jaar vervolg krijgt.
U gaat zeker nog van hen horen !