Rabo Clubkascampagne

Rabobank Clubkas Campangne brengt Samenwerkingsorkest in de Stemming!
Een evenement waar je als vereniging wel een stapje extra voor wil doen! Natuurlijk hebben we het over de Rabobank Clubkas Campagne! Ook in 2013 vinden de Rabobank Walcheren/ Noord-Beveland het
Voor verenigingen en stichtingen doet Rabobank Walcheren/Noord-Beveland graag iets extra's.
De Rabobank denkt dan ook graag mee in het stimuleren van het verenigingsleven, ook binnen Noord-Beveland. Juist daarom organiseerde ze ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank brengen tijdens deze campagne hun stem uit op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Voor onze leden betekent dit: Campagne voeren!


En dat werd gedaan! Samen met Activiteitenvereniging de Gangmakers uit Kortgene werd de campagne zorgvuldig voorbereid. Zo werd een combinatieflyer gedrukt waar beide verenigingen zichzelf goed konden profileren. Natuurlijk moest deze ook nog huis aan huis bezorgd worden. Onder muzikale begeleiding van onze eigen dweilband “de Juuntrappers” trok het fleyerteam van het orkest en de Gangmakers veel bekijks! Door de sneeuwvlokken, werd het letterlijke een hele witte donderdag, maar het resultaat mocht er zijn! De voorbereiding was goed, nu maar wachten op de stemmen!
Van 2 tot en met 10 april, barste de strijd om de stemmen van de leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland los. Met 320 deelnemende verenigingen en stichtingen, ruim 39.610 uitgebrachte stemmen en een te verdelen clubkas van € 150.000 euro is de vierde editie van de Rabobank Clubkas Campagne een groot succes geworden voor onze vereniging! Er werd met 179 stemmen een bedrag opgehaald van €677,86!! 
Wij willen al onze stemmers, vrijwilligers, onze dweilband, flyeraars bedanken voor hun inzet!
Door jullie inzet blijft onze club in de stemming!