Winter Wonderland Kortgene

Iets wat je echt niet mag missen......Winter Wonderland in Kortgene
Kortgene – In de het weekeinde van 13, 14 en 15 december pakken de Gangmakers weer groots uit. Deze groep jonge enthousiaste mensen zetten zich weer in voor jong en oud.
Herinnert u zich Gein op ’t Plein, Halloween en Blij dat ik Glij?
Kom kijken en wees ook hier van de partij! 


Leerlingen van basisschool de Zuidvliet ontsteken vrijdagmiddag om 13.00 samen met burgemeester van Kooten en Olympisch sporter Virgil Soeroredjo de Olympische vlam in Kortgene.
De avond zal worden ingeluid met een rondgang door het dorp, waarbij de Kerstman op z’n arrenslee  natuurlijk niet zal ontbreken. Tijdens de rondgang zullen in verschillende straten  van Kortgene Dickensensembles kerstmuziek ten gehore brengen. Op het eind van de tocht zal de verlichting van de “Wens- en gedenkboom” bij Molen de Korenbloem ontstoken worden.
Het publiek zal worden uitgenodigd een persoonlijke boodschap in de boom te hangen.
Vanaf 21.00 verzorgen de Gangmakers een  ‘’Deutsche Weihnachtsabend’’ met DJ Patrick.

Zaterdag, van 12.00 tot 17.00u., kunt u op het Julianaplein terecht voor een gezellige kerstmarkt met diverse stands voor een glaasje glühwein, een warm bakje chocolademelk, live kerstmuziek en last but not least een smakelijke oliebol!  Vanaf 21.00u. is er groot feest in de feesttent, met zangeres Albertina.

Zondag staat in het teken van Music in a Winter Wonderland, het samenwerkingsorkest EMM uit Kortgene en Advendo uit Wolphaartsdijk brengt een verrassend en vernieuwend Kerstconcert.
De tent is deze middag vanaf 13.30u geopend. Het Schorrekoor uit Sint-Annaland sluit het weekend af.

 

Voor nadere inlichtingen:
06-23335260
gangmakerskortgene@gmail.com of volg onze facebookpagina DeGangmakersKortgene