Gert vd Weide Dirigent

Op 21 februari werd Gert van der Weide gepresenteerd als nieuwe dirigent van ons samnwerkingsorkest. Hij heeft al 20 jaar ervaring en staat bekend als een zeer vakkundig en mensgericht dirigent. Daarnaast is hij zelf ook muzikant. Hij vindt het een eer en ook een uitdaging om een levendig orkest als Advendo-EMM te mogen leiden. Het orkest is heel blij dat Gert het stokje van Mathieu heeft overgenomen. Alle muzikanten hebben er het volste vertrouwen in dat de samenwerking met Gert tot veel muziekplezier zal leiden.  Bij 'klik voor meer' stelt Gert zich aan u voor.


Graag maak ik van de gelegenheid gebruik mijzelf alvast aan u voor te stellen. Als nieuwe dirigent van deze prachtige vereniging zullen er nog meer dan genoeg momenten komen om elkaar in levende lijve beter te leren kennen. De eerste keer zal waarschijnlijk zijn bij ons optreden tijdens Koningsnach.

Mijn naam is Gert van der Weide. Ik woon samen met mijn vrouw en onze twee meiden in Bruinisse. Opgegroeid ben ik in Nunspeet op de mooie Veluwe, maar ik voel me ondertussen ook prima thuis in het Zeeuwse land.
Ik ben er trots op dat de leden van EMM-Advendo mij als hun nieuwe dirigent hebben gekozen. In de korte tijd dat ik nu met ze samenwerk, merk ik dat het een hechte vereniging is. Deze club met een grote verscheidenheid aan mensen , deelt niet alleen samen hun passie voor muziek. De saamhorigheid gaat vele malen verder dan dat. Ik kijk er naar uit om samen de komende jaren hele mooie dingen te gaan doen. Ik hoop u en jullie snel te zien en te spreken op een van onze optredens !

Gert van der Weide.