Dirigent jeugdorkest

Gezocht : een enthousiaste en inspirerende dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Klik op "lees meer" voor  de volledige vacaturetekst


Samenwerkingsorkest EMM-ADVENDO
uit Kortgene / Wolphaartsdijk (Zeeland)
zoekt per 4 september 2017

 

Een enthousiaste en inspirerende dirigent(e) voor haar leerlingenorkest! 


Even voorstellen…

Het samenwerkingsorkest bestaande uit Koninklijke Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht (EMM) uit Kortgene en haar partner Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning (ADVENDO) uit Wolphaartsdijk is haar samenwerking gestart in september 2006. Het fanfare orkest bestaat op dit moment uit 40 enthousiast spelende leden. Naast de fanfare is er sinds 2015 een leerlingenorkest opgericht. Voor onze (jeugdige) muzikale talenten is het leerlingenorkest op zoek naar een inspirerende dirigent!

 

Wat zoeken we eigenlijk? verwachten we van jou?

Als dirigent van ons leerlingenorkest motiveer je wekelijks een groep enthousiastelingen bestaande uit jeugd (en wat oudere jeugdigen…) die stappen maken op de muzikale ladder. Ieder op zijn of haar niveau. Ter voorbereiding op de instroom naar het Fanfare orkest lever je als dirigent wekelijks op gemotiveerde en inspirerende wijze -én met een nodige dosis humor-
een bijdrage aan de muzikale ontwikkeling, waarbij het overbrengen van theoretische kennis niet mag achterblijven op het samenspel. Onze dirigent maakt mensen nog enthousiaster voor de blaasmuziek! Door jouw brede repertoirekennis weet je een goed gevarieerd programma te brengen voor jong en oud.

 

Ow ja… bijna vergeten onze nieuwe dirigent is:

- Beschikbaar op maandagavond (m.u.v. de schoolvakanties) van 18.45 tot 19.45 uur;

- Flexibiliteit en weet de juiste dynamiek in de groep te brengen waardoor de jeugdleden het beste uit zichzelf weten te halen;

- Beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden om moeilijke (ritmische) muzikale zaken in gewone begrijpbare mensentaal uit te leggen;

- Bij afwezigheid van onze dirigent van de fanfare bereid de repetitie van hem over te nemen;
- Creatief, jong van geest én bovenal een echte meedenker. Van ledenwerving tot de muzikale groei van ons leerlingenorkest, jij adviseert de leerlingcoördinatoren, het bestuur en de individuele muzikanten waar nodig;

- Gewend om te werken met muzikanten van verschillende niveaus en weet hen bij elkaar te brengen;
- Heeft bij voorkeur een afgerond HaFaBra directie diploma.

Zit jij al achter je computer?

Mooi! Want als je na het lezen van onze vacature geïnteresseerd bent geraakt nodigen we je van harte uit om je sollicitatiebrief aan ons te sturen, de brief met Curriculum Vitae dient uiterlijk voor 26 augustus 2017 naar info@advendo-emm.nl verzonden te zijn. In het kader van het nieuwe solliciteren is een video-CV meer dan welkom en wordt dit gezien als een waardevolle aanvulling op je motivatiebrief. Ons samenwerkingsorkest heeft een website, www.advendo-emm.nl.
Mocht je op zoek zijn naar een goede sfeerimpressie over ons orkest? Zoek ons dan gewoon op via Facebook; Samenwerkingsorkest EMM-Advendo.
 

 

Ik heb mijn brief verzonden, en dan?

Daarna gaat het bestuur aan de slag om een selectie te maken. De sollicitatiegesprekken zullen naar alle waarschijnlijkheid op maandagavond 28 augustus gevoerd worden. De selectiecommissie zal worden aangesteld door het bestuur van het Samenwerkingsorkest.

 

Anders nog iets?

 

Indien je aanvullende vragen hebt over de vacature, kan je telefonisch contact opnemen met onze jeugdcoördinatoren, Jessica Zuijdweg (EMM) 06- 54918252 of met Mineke Geelhoed (ADVENDO) 06-49914167. Uiteraard worden vragen per e-mail zo snel mogelijk beantwoord.