Jaarconcert 2019

Geplaatst op: 25 april

Jaarconcert geïnspireerd op populairste Broadway Musicals, door Samenwerkingsorkest EMM-Advendo op 11 mei 2019 in Kortgene

KORTGENE – Na een uitverkocht jaarconcert in 2018 geeft het Samenwerkingsorkest EMM-Advendo wederom een overweldigend concert in Dorpshuis de Stadsweide in Kortgene. Met het thema “Musicals“ vertolkt het orkest een veelzijdig programma, geïnspireerd op binnen- en buitenlandse bestsellers. Samen met een muzikale inbreng van het eigen leerlingenorkest en het scholenproject ‘Het Hele Eiland Speelt’, wordt u deze avond een verrassend programma aangeboden!
 
De avond start met een muzikale bijdrage van het scholenproject ‘Het Hele Eiland Speelt’, waarbij leerlingen van de Openbare Basisschool De Zuidvliet laten horen wat ze in slechts korte tijd aan muzikaliteit hebben aangeleerd.  
 
Met trots presenteren wij ook ons leerlingenorkest, onder leiding van dirigent Wim Steenbakker. Het leerlingenorkest is de kweekvijver van het samenwerkingsorkest en wordt gevormd door jeugdleden van beide muziekverenigingen EMM uit Kortgene en Advendo uit Wolphaartsdijk. Gedurende de avond laat het 40-koppige fanfareorkest haar veelzijdigheid zien en horen onder de inspirerende leiding van haar dirigent Gert van der Weide.  
 
Wilt u genieten van een muzikale avond voor jong en oud? U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Het concert vindt plaats op zaterdagavond 11 mei van 19.30 – 22.00u in Dorpshuis de Stadsweide te Kortgene, Stadspolderlaan 1. Kaarten zijn aan de deur te verkrijgen, maar u kunt deze ook aanschaffen/ reserveren bij Garage Augustijn - Hoofdstraat 71 te Kortgene,  Familie Geelhoed - Veerweg 53 te Wolphaartsdijk of door een e-mail te sturen naar: emmkortgene@gmail.com
 
Toegang:
Volwassenen € 6,00
Kinderen < 12 jaar  € 3,00
 

CONTACT

info@advendo-emm.nl
Privacy verklaring

LINKS

SOCIAL MEDIA