Leerlingenorkest

Sibds 2015 is er binnen onze v ereniging een leerlingenorkest,  Hierin spelen ca. 20 leerlingen die hun opleiding op de Zeeuwse Muziekschool volgen. Ook spelen er er herintredende muzikanten in mee om weer wat ervaring op te doen. Tijdens repetities zitten enkele muzikanten uit het orkest naast en tussen de leerlingen om hen te ondersteunen.

Het leerlingenorkest heeft een eigen jeugddirigent, Wim Steenbakker. Wim is een jonge en enthousiaste dirigent die met herkenbare muziekstukken de leerlingen enthousiast muziek laat maken.  Naast het leerlingenorkest heeft hij ook de leiding van een kkor en speelt hij zelf klassiek gitaar. Op zijn website is daarover meer te lezen:  www.wimsteenbakker.nl    . Tijdens de repetities laat Wim de leerlingen vel samenspelen en leert hij  hen om goed naar elkaar te luisteren. Samen werken zij toe naar enkele optredens in het jaar.

Zit je zelf op de muziekschool en wil je dat gaan doen :  kom gerust eens kijken op de maandagavond vanaf 18.45 u  in dorpshuis de Stadsweide in Kortgene.  Of heb je vroeger wel eens een instrument gespeeld en wil je dat weer wel gaan doen, wees welkom om maadag te komen luisterejn en mee te spelen.  Misschien in het leerlingenorkest of in het grote orkest dat om 20.00 u gaat repeteren.,

 

 

CONTACT

info@advendo-emm.nl
Privacy verklaring

LINKS

SOCIAL MEDIA