Fanfare

Ons orkest wordt gevromd door samenwerkingsverband tussen twee verenigingen :  EMM uit Kortgene en Advendo uit Wolphaartsdijk. Sinds 2006 werken zij innig samen waardoor er een groot en goed georganiseerd orkest ontstaat waar je met veel plezier naar luistert en waar je met veel genoegen in kan spelen.

Een fanfare-opstelling houdt in dat er vele instrumenten een plaats in vinden zoals bugel, trompet, hoorn, trombone, saxofoon, euphonium, bas, slagwerk en percussie.

Ons orkest staat onder leiding van Gert van der Weide. Hij is een ervaren en professioneel dirigent die al vele orkesten heeft geleid. Hij weet op een zeer plezierige manier de muzikanten tot een hecht orkest te smeden. Zijn reperoirekeuze is altijd heel passend en gevarieerd. Popmuziek, lichte muziek, filmmuziek, klassiek en overige genres staan regelmatig op de lessenaars. Er zit uitdaging in, maar ook speelplezier en luistergenot. 

Iedereen kan in principe bij ons meespelen als het te bespelen instrument maar past in ons orkest. Het niveau is niet het allerbelangrijkste, wel het plezier, motivatie en betrokkenheid.

Je kan altijd komen kijken en luisteren op een repetitie van zowel het orkest als het jeugdorkest. Als we weten dat je komt, kunnen we ook van alles vertellen over onze vereniging. Wie weet kun je ook andere mensen stimuleren en warm maken om bij ons mee te komen spelen.

De repetities vinden plaats op elke maandagavond in dorpshuis de Stadsweide in Kortgene.

Wie weet kun je binnenkort samenspelen met bekendse artiesten als Cor Bakker, Margriet Eshuis, Marco Bakker of anderen zoals we in het verleden al meer hebben gedaan.

Als je meer wilt weten, stuur gerust een bericht naar info@advendo-emm.nl  .  We zullen snel op je bericht antwoorden.

 

 

 

CONTACT

info@advendo-emm.nl
Privacy verklaring

LINKS

SOCIAL MEDIA