Bowlen met de jeugd

Woensdag 10 december  had de jeugd van Samenwerkingsorkest EMM-Advendo een primeur! Met alle jeugdleden en (wat oudere jongeren…) zijn we gaan bowlen in Goes.

Het was enorm leuk om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten en te leren kennen.
Zeker voor onze leerlingen die nog niet in het grote orkest zitten. Zij kende nog niet iedereen, maar daar is nu verandering in gekomen! Dan zie je ook direct dat muziek verbroederd. Vanaf binnenkomst was het direct gezellig.

                    


Als eerste kregen we een goede maaltijd voorgeschoteld. Frietjes en een snack stonden er op het menu en dat ging er enorm goed in!

 

Na het aantrekken van de juiste schoenen richting de bowlingbaan. Dat onze leerlingen fanatiek zijn bleek direct. Ze beschikken niet alleen over muzikaal talent maar ook op het sportieve vlak zijn ze zeker niet te onderschatten!

 

Het was een zeer geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is! Op maandag 15 december volgde de prijsuitreiking. Alle jeugd was aanwezig om de uitslag te horen. Dirigent Mathieu van Duiven vervolgde de repetitie met een kleine muzikale wedstrijd. De winnaar van deze quiz mocht een nummer dirigeren voor het orkest. Luc Berger en Coen Francken waren de winnaars en mochten zodoende met het stokje zwaaien. 
Aimee, Sandra en Bas gingen er vandoor met de prijzen naar aanleiding van de geslaagde jeugdavond bowlen.